Paul ter Wal

 

Zonder gezonde en gelukkige werknemers geen succes! Al snel nadat ik was afgestuurd als Mr in de rechten stortte ik mij op het bevorderen van werkgeluk binnen organisaties. Eerst als arbeidsrechtjurist en vervolgens als adjunct-directeur bij een zorgverzekeraar. Nu, ruim 20 jaar later, zet ik mij nog steeds met veel passie in voor werkgeluk. Als Human Capital Consultant deel ik mijn visie, ben ik strategisch adviseur en bovenal professioneel (internationaal) spreker aangaande dit onderwerp. Daarnaast ben ik gastdocent aan de Universiteit van Maastricht.


MIJN BIJDRAGE AAN PROFIJTABILITEIT
Als trendwatcher op het gebied van HR, vitaliteit en inzetbaarheid en gezondheid, breng ik soms taaie onderwerpen tot leven en vertaal ik deze naar concepten die iedereen begrijpt en waar iedereen mee uit de voeten kan.
Daarnaast ben ik sparringpartner voor de DGA over het onderwerp werkgeluk.


WAT MIJ KENMERKT

Teamplayer, nieuwsgierig, open en humor zijn woorden die mij en mijn werk kenmerken. Ik hou van een uitdaging en geniet ervan wanneer ik zie dat mensen op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Daarmee zeg ik niet dat je het altijd met elkaar eens hoeft te zijn, integendeel. Maar met respect! Dan bereiken we zoveel meer met elkaar.


Paul ter Wal

+31 6 516 630 87