Geschiedenis Team Andare

1995
Paul ter Wal richt ANDARE Training & Opleiding op. Zijn adviesbureau voor de arbeidsmarkt. Zijn doel; het vergroten van de inzetbaarheid van werknemers door te werken aan het vergroten van passie, productiviteit en resultaten. Trainingen, workshops en advies gericht op het terugdringen van ziekteverzuim, het verhogen van inzetbaarheid en de aandacht richten op kernwaarden: het creëren van verantwoordelijkheid.

2017
De markt verandert. Zo ook de manier waarop we werken. We worden steeds veeleisender en steeds vaker wijzen onafhankelijke onderzoeken uit dat tevreden en gezond personeel en goed functionerende teams in alle opzichten bijdragen aan de algehele winstgevendheid van het bedrijf. Het gevolg is dat de arbeidsomstandigheden steeds vaker worden aangepast op de individuele werknemer en er een nieuwe manier ontstaat van teamontwikkeling. Om volledig aan de vraag uit de markt te kunnen beantwoorden werd het tijd om Andare eens goed onder de loep te nemen. Conclusie; Een verbreding van het aanbod is nodig om aan de wensen van te klant te kunnen voldoen. Een plan van aanpak is het gevolg, waarna een zoektocht naar professionele teamuitbreiding werd gestart.

2018
De zoektocht naar professionals heeft zijn vruchten afgeworpen. Op 27 augustus is de officiële heropening van Andare Training & Opleiding een feit.
Het bedrijf is uitgebreid met 6 professionals die elk op eigen wijze bijdrage aan profijtabiliteit. Het team biedt hiermee veel meer dan enkel training & opleiding. De naam verandert dan ook in Team ANDARE.

Goed om te weten
Team ANDARE is opgenomen in het
Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Onder deze vlag bieden wij u BTW-vrijgestelde beroepsopleidingen en trainingen aan.