Hoe werkt Team ANDARE?

Wij brengen regie op inzetbaarheid (ROI) met korte projecten die écht impact hebben en het wij-gevoel weer terugbrengen in jouw organisatie. Zodra we binnenkomen kijken we al naar volgend jaar. Wat hebben we dan al bereikt en wat is er nodig om die doelen te bereiken?

Een duidelijke inventarisatie

We bekijken alles. Van het beleid en de cultuur tot de verzekeringen en die stoffige rapporten op de plank. Vervolgens nemen we de toekomstplannen onder de loep en interviewen we leidinggevenden, HR, directie en alle aanverwante professionals. Daarna komen we met een concreet rapport en kunnen we werken aan de vervolgstappen.

Concrete stappen die de organisatie optimaliseren

Waar kan worden bespaard? Welke rol kan beter? Sluiten het beleid, de partners, leveranciers en het proces nog wel aan bij de waarden en de doelen van de organisatie en de mensen? We ontzorgen je in het dit proces. We zoeken nieuwe partners (mocht dat nodig zijn) en geven jullie alle tools om zelf de belangrijke beslissingen te nemen.

Organisatiewaarden die leven

In meerdere uitgebreide sessies nemen we de temperatuur op in de organisatie en sturen we aan op persoonlijk eigenaarschap. We dienen als thermometer voor de organisatie en laden de kernwaarden opnieuw in bij de medewerkers en leidinggevenden. Dit zorgt voor een drastische afname in verzuimcijfers.

Zelfstandigheid

We hebben in deze fase het hele proces voorgedaan en dan is het nu tijd om het zelf te doen. We bekijken elk kwartaal de voorgang en blijven beschikbaar voor coaching van leidinggevenden en teams

Meetbare afspraken

Alle doelen zijn smart en zijn meetbaar. Gedurende het hele proces is onze impact makkelijk zichtbaar

Is het tijd echte verandering in gang te zetten?

Talent op de juiste plek

Met de ANDARE-aanpak maak je maximaal gebruik van talent, terwijl je ook het plezier terugbrengt in jouw organisatie. Wij nemen de hele organisatie mee op een zorgvuldige zoektocht naar de ondergesneeuwde kernwaarden. Samen ontdekken we waarom jouw mensen loyaal zijn aan dit bedrijf, waarom de managers juist hier managen en hoe we het aanwezige talent maximaal inzetten.

Onafhankelijkheid

We zijn onafhankelijk en dan bedoelen we écht onafhankelijk. We doen geen zaken met verzekeraars, hebben geen obligaties aan artsen en hebben geen verplichtingen richting andere organisaties. Team ANDARE hoeft het proces dus op geen enkel moment over te dragen. Wij helpen van begin tot eind.

Laat ons je helpen