Hoe

Hoe

Hoe wij werken? Wij brengen regie op inzetbaarheid (ROI) met korte projecten die écht impact hebben en het wij-gevoel weer terugbrengen in jouw organisatie. Zodra we binnenkomen kijken we al naar volgend jaar. Wat hebben we dan al bereikt en wat is er nodig om die doelen te bereiken? Vervolgens zorgen we voor:

 • een duidelijke inventarisatie.
  We bekijken alles. Van het beleid en de cultuur tot de verzekeringen en die stoffige rapporten op de plank. Vervolgens nemen we de toekomstplannen onder de loep en interviewen we leidinggevenden, HR, directie en alle aanverwante professionals. Daarna komen we met een concreet rapport en kunnen we werken aan de vervolgstappen.
 • concrete stappen die de organisatie optimaliseren.
 • Waar kan worden bespaard? Welke rol kan beter? Sluiten het beleid, de partners, leveranciers en het proces nog wel aan bij de waarden en de doelen van de organisatie en de mensen? We ontzorgen je in het dit proces. We zoeken nieuwe partners (mocht dat nodig zijn) en geven jullie alle tools om zelf de belangrijke beslissingen te nemen.
 • meetbare afspraken.
  Alle doelen zijn smart en zijn meetbaar. Gedurende het hele proces is onze impact makkelijk zichtbaar.
 • organisatiewaarden die leven (loading…).
  In meerdere uitgebreide sessies nemen we de temperatuur op in de organisatie en sturen we aan op persoonlijk eigenaarschap. We dienen als thermometer voor de organisatie en laden de kernwaarden opnieuw in bij de medewerkers en leidinggevenden. Dit zorgt voor een drastische afname in verzuimcijfers.
 • zelfstandigheid
  We hebben in deze fase het hele proces voorgedaan en dan is het nu tijd om het zelf te doen. We bekijken elk kwartaal de voorgang en blijven beschikbaar voor coaching van leidinggevenden en teams.