Leren door te doen

Stilzitten? Daar doen we niet aan!

Training & Opleiding. We zijn er groot mee geworden. Met een schat aan ervaring geloven wij uitsluitend in leren door te doen.
Stilzitten is er dus niet bij. Voeg daar de kracht van herhaling aan toe en u heeft een interactieve meerdaagse training met blijvend resultaat.
Daarbij gaat u aan de slag met praktijkcasussen of wellicht uw eigen casus.
Want wij verzorgen naast open trainingen ook inhouse trainingen op maat.


Onder Team ANDARE hangt nog het label Andare Training & Opleiding. Dit label is
opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Onder deze vlag bieden wij u BTW-vrijgestelde beroepsopleidingen en -trainingen aan.

Aanbod

FIT EN VITAAL OP DE WERKVLOER
(Gezond leven hoeft niet moeilijk of duur te zijn)

Een ongezonde leefstijl van werknemers kost het bedrijfsleven jaarlijks miljoenen.
Vaak willen we wel gezonder leven, maar weten we niet hoe we dat eenvoudig kunnen veranderen. Vaak leven we zelfs onbewust ongezond.
In deze training is een ware eyeopener. We bieden om te beginnen inzichten en  vervolgens handvatten voor een gezonde leefstijl. Onze belangrijkste boodschap: Met een paar eenvoudige aanpassingen die voor iedereen mogelijk zijn, kun je al veel bereiken!
Vraag hier informatie op.

 

 

WALK TO MOVE

Na een wandeling in de natuur voel je je gezonder, kun je je beter concentreren, heb je minder last van stress en ben je creatiever. Vanuit deze wetenschappelijk bewezen gedachte bieden wij uw medewerkers een driedaagse teamwandeling in het wonderschone Sauerland. Wij helpen uw medewerkers beter in contact te komen met zichzelf en elkaar. Bovendien leren wij ze meer uit zichzelf en het team te halen.

U en uw team weten als geen ander waar de knelpunten liggen. Vooraf bepalen we dan ook samen op welke thema’s we ons richten. Denk bijvoorbeeld aan vertrouwen, samenwerken, omgaan met herstructurering, zelfsturing en communicatie.

Het programma

Dag 1: Aankomen en starten

Na ontvangst start de eerste wandelsessie, waarbij de natuur direct een ontspannen gevoel geeft. Deze sessie richt zich vooral op persoonlijke inzichten en specifieke typeringen van het team. Uitdagende opdrachten prikkelen de deelnemers over zichzelf en het eigen functioneren na te denken. Na het diner volgt een avondprogramma, waarin de deelnemers nader tot elkaar komen.

Dag 2: Wandelen en werken

Na het ontbijt volgt een wandelsessie gericht op succesvolle samenwerking. De natuur biedt de aanknopingspunten om de vooraf gekozen thema’s samen te bespreken. Een uitgebreide lunch biedt voldoende ruimte om even bij te komen en de inzichten van de ochtend te verwerken. Vervolgens werken wij tijdens teambuildingsopdrachten in de vrije natuur verder aan de relevante thema’s. Door de deelnemers aan te sporen uit hun comfortzone te treden, zetten wij de eerste stappen om de inzichten te vertalen in nieuw gedrag voor succesvolle samenwerking. Terug in het hotel volgt een diner met aansluitend een passend avondprogramma.

Dag 3: Evalueren en terugtrekken

Na het gemeenschappelijke ontbijt volgt een algemene evaluatie. Ter afsluiting creëren de deelnemers een tastbare herinnering aan deze drie dagen. Deze activiteit brengt energie en positiviteit, zodat iedereen na de lunch fit terugkeert naar huis én de werkvloer!

Verblijf

Dankzij de goede service in huiselijke sfeer is Pension Hunaustuben (Bödefeld, HSK) één van de meest geliefde accommodaties van Sauerland. Het pension beschikt over 17 kamers met elk een eigen douche en wc. De keuken biedt een combinatie van Nederlandse en Duitse specialiteiten. In het gemoedelijke gastenverblijf is het heerlijk ontspannen en genieten van de versnaperingen. Voor de teambesprekingen is er een grote zaal. Ook biedt het pension een mooie, ruime vergaderzaal (zaal Buchhagen) in het nabij gelegen Waldhaus an de Hunau.

Download hier de PDF